Nyheter

Först ut var en hane, föddes bakåtvänd och vägde 287 gram vid födsel. Brindle med vita tecken.
Valp nr 2, en tik, föddes även den bakåtvänd och vägde som brorsan 287 gram. Brindle med vita tecken.
Valp nr 3, också en tik, föddes framåtvänd och var minst av syskonen...vägde 200 gram. Röd med vita tecken.

Tiden går så himla snabbt och Siri är redan i vecka 7 i sin dräktighet, av totalt 9 veckor. Hon mår över lag bra och växer på alla håll och kanter.
Hon har ökat ca 2 kg i vikt och ca 10 cm i midjeomfång samt runt bröstkorg.
Vi har sjukstuga hemma just nu men det löste...

Siri dräktig

28.01.2023

Jag valde också att testa Bellylabs dräktighetstest på Siri, vilket ska göras minst 28 dagar efter parning.
Enkel beskrivning, enkelt att utföra och väldigt praktiskt att kunna ta hemma. Detta kommer absolut köpa igen i framtiden.

Vilken dag vi hade på den Nationella utställningen "My Dog 2023" idag. Eftersom det vart domarbyte så åkte vi dit med inga direkta förhoppningar men det gick ju över förväntan.
Pga domarbyte så var det hundar som ej deltog men Doni fick excellent och blev placerad som 1 i öppenklassen och fick CK. Därefter så blev han bästa hane...

Doni ställdes ut i unghundsklass (15-24 mån) och han fick excellent.
Vi hoppas kunna ställa ut honom vid några tillfällen under 2022 nu när han är över 2 år och går i öppenklass.

BPH Doni

14.07.2021

Förra helgen var det dags för Doni att gå sitt BPH (med skott), vilket han genomförde. En positiv, energisk, glad och trygg kille fick Karin och Mattias höra efteråt 🙂

Siri blev Bäst I Rasen valp (BIR-valp) och fick hederspris (HP). En väldigt fin kritik fick hon också med lite nedslag för smal underkäke. Hon gick alltså vidare till den stora finalen dvs Best In Show-valp, där utställningens alla BIR valpar möts om vem som ska bli utställningens bästa valp!
Det var många valpar med och tävlande ca...

BPH Doni

30.05.2021

Äntligen har vi fått en plats på att gå BPH (beteende prövning hund)!!! Vi försökte under hösten 2020 samt tidigare under året 2021 men vart högt tryck på platser pga pandemin, samt färre tillfällen.
Den 10/7 har Doni fått plats i Torslanda, blir kanon då det är typ nästgårds från där han bor 😀 ska bli mycket spännande!

Doni är hemma

16.05.2021

Idag har vi vart och hämtat hem Doni inför parning. Roligt att ha honom hemma igen och så hoppas vi att det "klickar" mellan honom och Siri inom de närmsta dagarna ❤

Nya handgjorda halsband fick vi hem till hundarna idag. Det är en vän till mig som syr superfina halsband, selar, koppel med mera till hund. ...

Kennel Anemwas. Alla rättigheter reserverade 2022.
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång